Золочівська громада ОСББ третій рік поспіль успішно реалізовує мініпроєкт «Разом в майбутнє»

Золочівська громада ОСББ третій рік поспіль успішно реалізовує мініпроєкт «Разом в майбутнє»

Цього року ініціативними групами Золочівського району до участі в обласному конкурсі розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» подано 25 мініпроєктів, із яких 13 визнано переможцями на загальну суму 3,8 млн грн. Презентації трьох впроваджених проєктів у будинках ОСББ відвідав перший заступник голови Харківської обласної ради, голова фракції «Солідарність» у облраді Віктор Коваленко.

2   3

Так, перемога у конкурсі дозволила мешканцям ОСББ в ході реалізації проєкту «Мрія» провести поточний ремонт покрівлі та вентиляційно-димових каналів; у рамках проєкту «Зробимо наш дім теплішим» капітально відремонтовано основу будинку та під’їзди; впровадження проєкту «Ініціативність. Співпраця. Добробут» дозволило співмешканцям окрім капітального ремонту під’їздів і цоколю, ще й провести благоустрій прибудинкової території та встановити сонячну батарею, яка зменшить витрати на освітлення.

Як зазначив Віктор Коваленко, ознайомившись із виконаними мініпроєктами: «Ми стали свідками, як спільна мета перетворила сусідів на згуртовану команду, яка змінила ставлення до своїх будинків та залучившись підтримкою один одного натхненно працюють над благоустроєм свого помешкання. Сподіваюсь, що за кілька років усі будинки Золочівщини матимуть такі ж позитивні зміни та будуть повністю покриті мережею ОСББ».

4   5

Перший заступник голови обласної ради резюмував, що відтепер мешканці ОСББ отримали безпечніші та комфортніші умови для життя, а будинок – особливий естетичний вигляд з новими елементами благоустрою, що призначені для зручного проживання та дозвілля.