Іван Глянь привітав працівників сільського господарства з професійним святом

Іван Глянь привітав працівників сільського господарства з професійним святом

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Так, 17 листопада, в сільському клубі с. Бердянка (Зачепилівський район) відбулися урочисті заходи з вшанування тих, хто любить землю, вирощує хліб, садить сади, плекає землю квітами.

1   2

З вітальними словами до присутніх звернувся депутат Харківської обласної ради від партії «Європейська Солідарність» Іван Глянь: «День працівників сільського господарства – це свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай. Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ».

За досягнення високих показників у роботі, за вагомий особистий внесок у розвиток господарства кращим працівникам депутат Харківської облраді вручив грамоти та цінні подарунки. Свято продовжилось концертною програмою.

3   4

Перед глядачами виступили аматори будинку культури та шоу-група «Чорний жемчуг» з м. Харкова, які подарували глядачам позитивні емоції та гарний настрій.