Віктор Коваленко відвідав Золочівський район

Віктор Коваленко відвідав Золочівський район

Під час робочої поїздки перший заступник голови Харківської обласної ради, голова фракції «Солідарність» у облраді Віктор Коваленко провів особистий прийом громадян та ознайомився з результатами реалізації мініпроєктів конкурсу «Разом в майбутнє».

Під час прийому громадян мешканці Золочівщини зі скрутними життєвими обставинами звернулися до Віктора Коваленко з проханням посприяти у вирішенні нагальних питань. Найбільше звернень стосувалися надання матеріальної допомоги для проведення вартісного лікування, у тому числі онкозахворювання, хірургічного втручання, заміни кришталика при катаракті, лікування дітей, тощо.

1   2

Голова фракції «Солідарність» у облраді усі питання, з якими прийшли відвідувачі на прийом взяв на особистий контроль, а також висловив готовність допомогти людям і підтримати їх у скруті.

До того ж, Віктор Коваленко ознайомився із впровадженням двох мініпроєктів, які було успішно реалізовано в рамках обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

5    6

Зокрема, він завітав до Золочівського ліцею №2, де завдяки проявленій ініціативі викладацького складу упорядковано територію внутрішнього дворика навчального закладу та утеплено стіни фасаду будівлі, облаштовано цоколь. Другий мініпроєкт – облаштування приміщення їдальні закладу відповідно до сучасних технологічних та санітарно-гігієнічних вимог презентувала громада села Рясне у філії Золочівського ліцею №3.

«Обласна влада ставить собі пріоритетом створення комфортних і безпечних умов для навчання дітей в учбових закладах і сьогодні ми побачили ще один крок до цієї мети», – сказав Віктор Коваленко.

Крім того, перший заступник голови обласної ради ознайомився із ремонтом однієї із найголовніших доріг району, що з’єднує між собою місто Золочів із селами Рясне, Лютовка, Олександрівка.

7   9

За його словами, ця дорога довгий час була у занедбаному стані: «З огляду на зауваження місцевих жителів окремі ділянки дороги ремонтуються капітально, на інших проводиться ямковий ремонт й особливу увагу приділимо формуванню узбіч. Також, у селі Фартушне ця дорога з’єднується з дорогою до села Гуринівка, яку вже було відремонтовано раніше».