У Зачепилівській ОТГ реалізовано два мініпроєкти

У Зачепилівській ОТГ реалізовано два мініпроєкти

Під час святкувань приурочених до відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва, а також 60-тої річниці сільського будинку культури на території Бердянського старостинського округу презентовано два мініпроєкти обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє».

1   3

Завдяки реалізації мініпроєкту «Казкова поляна дитинства» на території парку у центральній частині села Бердянка з’явився сучасний спортивно-ігровий майданчик укомплектований вуличними тренажерами та розрахований на різні вікові групи населення.

Значно покращилася матеріально-технічна база Бердянського сільського будинку культури, який відзначив свою 60-ту річницю, тому посприяла реалізація мініпроєкту «Бердянський СБК: крок у майбутнє для обдарованих і талановитих». Яскраві сценічні костюми, під час святкового концерту, продемонстрували аматорські колективи Бердянського СБК. Супроводжувалася концертна програма якісним звучанням музичної апаратури, придбаної у рамках реалізації даного проекту.

4   5

Зачепилівська селищна рада подякувала депутату Харківської обласної ради від партії «Європейська Солідарність» Івану Гляню за відкриття проектів, а також за допомогу у їх реалізації в.о. старості Вікторії Згонник за ініціативність та уміння згуртувати жителів.