На Шевченківщині презентовано сім міні-проєктів

На Шевченківщині презентовано сім міні-проєктів

 На Шевченківщині презентовано сім міні-проєктів, реалізованих у рамках обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє». У презентації міні-проєктів взяли участь депутат Харківської обласної ради від партії «Європейська солідарність» Вісхан Ісламов і представники ініціативних груп.

Це міні-проєкт по Безм’ятежненському НВК – «Сучасний кабінет інформатики – пріоритет Нової української школи». Здійснено ремонт приміщення, придбано кабінет інформатики, завезено меблі.

1   2

В рамках реалізації міні-проєкту «Турбота про людей – обов’язок кожного з нас» по організації філії Територіального центру соціального обслуговування населення в селі Аркадівка здійснено поточний ремонт 2-х кабінетів, придбано та встановлено масажне крісло, меблі та комп’ютер.

Шевченківський ліцей Шевченківської районної ради презентував міні- проєкт «Опорному закладу – сучасний центр учнівського самоврядування». Здійснено ремонт учнівської кімнати, встановлено меблі і комп’ютерне обладнання.

В комунальному закладі «Спорт для всіх» здійснено фарбування стелі спортивної зали по міні-проєкту «Спорт – це є шлях до здорового способу життя».

5   3

Шевченківський БДЮТ: міні-проєкт «Плекання української ідентичності через модернізацію позашкільної освіти району». Здійснено ремонт актової зали Будинку дитячої та юнацької творчості, придбано мультимедійне обладнання та меблі.

Міні-проєкт «Людина, яка знає своє минуле, сміливо і впевнено крокує в майбутнє» презентовано в краєзнавчому музеї. Придбано та встановлено експозиції Шевченківського краєзнавчого музею.

Здійснено утеплення будинку стін пінеполістеролом, оштукатурення та фарбування фасаду будинку ОСББ «Надія» за міні-проєктом «Теплий дім – мешканцям комфортно жити в ньому».

7    6

Вітаючи переможців конкурсу, Вісхан Ісламов запевнив, що налаштований і надалі всіляко підтримувати ініціативи, спрямовані на розвиток громади, на поліпшення умов навчання та відпочинку дітей, на зміцнення інфраструктури нашого району. При цьому, депутат зауважив на важливості ініціативи та спільних зусиль у вирішенні нагальних питань, яскравим прикладом чого і є конкурс «Разом в майбутнє» та ціла низка інших інвестиційних проєктів.