Первомайські партійці привітали учасників навчально-польових зборів

Первомайські партійці привітали учасників навчально-польових зборів

Депутат Первомайської районної ради від БПП Володимир Павленко ознайомився з роботою оборонно-спортивного табору, організованого на базі Одрадівського навчально-виховного комплексу, в якому відбувалися 4-денні навчально-польові збори з предмету «Захист Вітчизни» з юнаками 11 класів.

?????????????   2

В ході навчально-польових зборів учасники табору опанували практичними навиками прийомів, дій і нормативів з військової справи, прикладної фізичної підготовки з використанням приладів індивідуального захисту. Поряд з вивченням військової справи для учнів проводилися заходи з військово-патріотичного виховання.

4   5

Як розповів депутат Первомайської районної ради від БПП, ці щорічні збори проводяться з метою покращення допризовної підготовки молоді та вдосконалення форм і методів військово-патріотичного виховання допризовної і призовної молоді, закріплення знань і навичок, набутих учнями на заняттях з предмету «Захист Вітчизни».

7   6

«Маю надію, що підростаючому поколінню, котре зовсім по-іншому дивиться на світ, організатори військово-польових зборів вкотре нагадали, що вони – українці, і саме їм жити в цій країні, захищати, розбудовувати її і докладати чималих зусиль, щоб вона стала квітуча», – зазначив Володимир Павленко.

У підсумку навчально-польових зборів, в урочистій обстановці кращі учні були нагороджені грамотами.