В спортзалі Артемівського НВК завершено роботи з освітлення та оновлення

В спортзалі Артемівського НВК завершено роботи з освітлення та оновлення

За словами директора освітнього закладу Валентини Щеголяєвої, здійснити такий ремонт спортивного залу не було можливості понад 12 років. Ми вдячні голові Печенізької районної ради, депутату райради від БПП Ларисі Яровій та директору дитячо-юнацької спортивної школи Анатолію Киценку та всім, хто залучив наш заклад до участі в обласному конкурсі «Разом у майбутнє», де з проектом «Через фізичну культуру та спорт – до сильної громади!» ми здобули перемогу, якою пишаємося, отримавши прекрасний результат, що задовольнив усіх.

1   3

Тепер в Артемівському НВК світлий спортзал із прекрасним новим освітленням, захисною сіткою, яскравими фарбами та розміткою, а також з новопридбаним інвентарем – матами гімнастичними, гирями, силовими лавами, штангами, гантелями, м’ячами волейбольними, баскетбольними, футбольними та футзальними.

Як підкреслила Лариса Ярова, відвідавши Артемівський НВК, такий спільний результат маємо не випадково.

«Тільки у співпраці органів місцевого самоврядування різних рівнів, батьківських рад, ініціативних груп ми можемо практично втілювати наші ідеї та розвиватися в різних напрямках, залучаючи для цього кошти ініціаторів, селищного, сільських, районного та обласного бюджетів. Тому попереду нас чекає ще багато добрих справ, які всі разом обов’язкового сплануємо і здійснимо», – зазначила Лариса Ярова.