Харківські партійці провели толоку з нагоди Всесвітнього дня прибирання

Харківські партійці провели толоку з нагоди Всесвітнього дня прибирання

З нагоди Всесвітнього дня прибирання активісти Харківської територіальної та Дергачівської районної організацій партії «БПП «Солідарність» відзначили впорядкуванням криниці на Семенівці (Дергачівський район).

20180915_112508   20180915_114001

Разом з депутатами Харківської міської ради від БПП Віталієм Маляренком та Іриною Цветковою партійці наділи рукавички, взяли мішки, граблі та почали прибирати прилеглу територію від сміття. По периметру криниці вигрібали листя з битим склом, пляшки, вирубували чагарники та поросль кущів. За півтори години роботи було зібрано більше 50 мішків сміття.

IMG_1295   IMG_1308

За словами Віталія Маляренка, проведення таких заходів сприяє екологічному вихованню і підвищенню рівня екологічної культури населення.

IMG_1330   IMG_1304

«У наш час мало хто приділяє належну увагу станові наших джерел та криниць, які, як відомо, є зразком чистоти та здоров’я. Тому наша команда облаштовує нові та підтримує в належному стані вже існуючі криниці. Схожі екологічні ініціативи будуть продовжуватись і надалі», – зазначив Віталій Маляренко.

IMG_1322 IMG_1341

«Якби кожен дергачівець хоча б раз на місяць вийшов на толоку і зробив те, що сьогодні зробили ми, Дергачі стали б містом нашої мрії» – підсумував враження перший заступник Дергачівського міського голови Владислав Кисіль.