Віктор Коваленко привітав із початком нового навчального року студентів та слухачів ХаРІ НАДУ

Віктор Коваленко привітав із початком нового навчального року студентів та слухачів ХаРІ НАДУ

Перший заступник голови Харківської обласної ради, голова Наглядової ради Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, голова фракції «БПП «Солідарність» у обласній раді Віктор Коваленко привітав із початком нового 2018–2019 навчального року та Днем Знань студентів та слухачів вишу.

6   3

Від імені депутатів Віктор Коваленко привітав першокурсників факультету соціально-економічного управління та слухачів факультету державного управління та публічного адміністрування.

«Сьогодні ми з вами живемо в епоху реформ та перетворень. І ви, як ніхто, нам потрібні. Як на державній службі і в органах місцевого самоврядування, так і на підприємствах області. Наразі дійсно маємо повсюдний кадровий голод. В області створюються об’єднані територіальні громади, розвиваються різноманітні заклади та установи. Й саме на вас, майбутніх ефективних управлінців, покладаємо надію», – зазначив він.

2   5

Він також закликав студентів до уважного навчання та сумлінного проходження практики.

«Адже всі інструменти у ваших руках. Створені всі умови для вашого професійного та особистісного розвитку», – наголосив Віктор Коваленко.

Перший заступник голови облради вручив нагороди обласної ради працівникам професорсько-викладацького складу та сертифікат на обладнання аудиторії Харківської області від Наглядової ради університету.

7   4

Під час урочистостей першокурсникам, що мають кращі результати з ЗНО, директором закладу Галиною Бєловою були вручені студентські квитки.