Голова фракції «Солідарність» у Балаклійській райраді провів прийом громадян

Голова фракції «Солідарність» у Балаклійській райраді провів прийом громадян

Після нетривалого ремонту приміщення відновила свою роботу громадська приймальня Балаклійської районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка». Тепер депутати всіх рівнів, згідно графіку, будуть на постійній основі проводити прийом громадян.

Першим, хто відкрив череду цих подій, був голова фракції партії «Солідарність» у Балаклійській районній раді Степан Масельський.

IMG_2049

До громадської приймальні прийшли мешканці, які мали можливість поспілкуватися із депутатом та звернутися по допомогу у вирішенні проблем громади та особистих питань. В ході особистого прийому було вирішено багато життєвих питань, була надана допомога як матеріального, так і роз’яснювального характеру.

IMG_2047

Так, наприклад, родині Бойко буде відновлено теплопостачання квартири, налагоджене освітлення вулиці Армійської, а також буде вирішено питання з працевлаштування інваліда ІІІ групи.

За словами Степана Масельського, зустріч із мешканцями та робота зі звернення громадян є одним із засобів захисту їх прав та законних інтересів.

IMG_2038

«Наша команда працює для вирішення проблем. Ми ретельно вивчаємо всі звернення, щоб допомогти кожній людині, яка звернулась до нашої приймальні», – наголосив голова фракції партії «Солідарність» у Балаклійській райраді.