Володимир Полозков привітав школярів зі святом Останнього дзвоника

Депутат фракції партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» у Харківській міській раді Володимир Полозков привітав школярів Харківської спеціалізованої школи № 2 з останнім днем навчального року.

Під час урочистої лінійки Володимир Полозков привітав усіх учнів і випускників, педагогічний колектив, а також гостей свята від імені керівника області Ігоря Райніна.

1

Як зазначив депутат Харківської міської ради, у цьому закладі навчаються і живуть особливі діти, і весь колектив вчителів і батьків створили для діточок відмінні умови для навчання і життя.

2

«Моє знайомство з цією школою відбулося зовсім нещодавно. До діточок я приїхав на їх запрошення і разом з вихованцями цієї школи ми проводили майстер-клас з виготовлення маків – символу пам’яті, – зазначив Володимир Полозков. – Це діти з неймовірною силою духу і жагою до життя, що дарують нам всім світло і добро. Нехай їм не вдається освоїти основи вищої математики і знати закони фізики, зате вони вміють вишивати, готувати, співати, добре грають у футбол».

5

Цього ж дня помічники Володимира Полозкова традиційно привітали школярів і випускників НВК№ 21, що знаходиться на його виборчому окрузі – на Намишлі.

7

«З цією школою і всім педагогічним колективом нас пов’язує багаторічна дружба і співпраця. І нам ще дуже багато що належить зробити. Хочеться побажати всім школярам, їхнім батькам і вчителям міцного здоров’я та мирного неба. Нехай кожен випускник знайде свою дорогу в житті», – наголосив Володимир Полозков.