Харківські активісти долучились до боротьби з браконьєрством

У лютому 2016 року активні риболови-любителі, які об’єднались через Харківський риболовний форум, звернулись до Харківської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» з ініціативою розпочати спільну  роботу щодо боротьби з браконьєрством та незаконним виловом риби на водоймах Харківської області.

2016-02-11 20.23.12

У офісі Партії було проведено ряд зустрічей, на які було запрошено керівництво управління охорони використання і відтворення водних ресурсів та регулювання рибальства у Харківській області в особі Олексія Гоголя та активістів-рибалок.

В ході зустрічей було обговорено ситуацію на водоймах Харківської  області та шляхи співпраці громадськості та рибоохоронних органів в питаннях збереження рибних багатств області.

IMG_20160224_193252

Ряд активістів висловили бажання стати громадськими інспекторами рибоохорони, адже державних інспекторів є лише 6 чоловік на всю область. Зараз йде оформлення документів.

Як повідомив заступник голови Харківської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Віталій Маляренко, вже заплановано ряд спільних заходів.

IMG_20160211_191729

«Це і проведення рейдів на річках та водосховищах області з виявлення браконьєрів, і боротьба з незаконним продажем сіток та інших заборонених засобів лову, і інші заходи. Лише спільними зусиллями активних громадян та державних органів ми зможемо навести лад на наших водоймах», – зазначив Віталій Маляренко.