На Харківщині учасники АТО отримали земельні ділянки

У День Героїв Небесної Сотні учасники антитерористичної операції отримали свідоцтва про право власності на нерухоме майно (земельні ділянки).

2

Очільник Зміївської районної державної адміністрації, голова Зміївської районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Віталій Кошеленко особисто вручив документи на землю вісьмом військовослужбовцям, мешканцям Зміївського району. Також за трьох учасників АТО, які на даний час ще перебувають на сході України, свідоцтва про право власності отримали члени їхньої родини.

3

За словами голова Зміївської районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка», право власності на нерухоме майно отримали військовослужбовці та іншим учасникам бойових дій, які були задіяні в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.

«Надання земельних ділянок – це найменше, чим ми можемо зараз віддячити вам. Тож, краще на рідній землі працювати, аніж на ній воювати. Миру всім нам, злагоди та терпіння», – наголосив Віталій Кошеленко.