Ігор Райнін привітав переможців VII Міжнародного турніру з бадмінтону

У Харкові завершився етап Кубку Європи з бадмінтону «Babolat Kharkiv International-2015», що проходив у Палаці спорту «Локомотив» за підтримки Харківської облдержадміністрації. На фінал турніру завітав очільник Харківської області, голова Харківської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Ігор Райнін.

22

Звертаючись до учасників та гостей змагань Ігор Райнін зазначив, що турнір такого рівня – чергове підтвердження того, що Харків був і залишається спортивною столицею України.

23

«Цей турнір з бадмінтону – найбільший в Україні: у ньому беруть участь представники 24 країн. І це свідчить про те, що Харків залишається спортивною столицею України. Ми і далі будемо активно проводити в місті спортивні заходи, на які запрошуватимемо якомога більше учасників з різних країн. Спорт – це настрій, розвиток та імідж України. Спорт – це мир», – сказав Ігор Райнін.

24

На етап Кубка Європи з бадмінтону «Babolat Kharkiv International-2015» до Харкова з’їхалися 126 спортсменів з 24 країн Європи та Азії. Вперше у змаганнях взяли участь бадмінтоністи з Латвії, Люксембургу і Таїланду. Найсильнішим складом на турнір вийшла збірна України, основний кістяк якої складають харківські бадмінтоністи.