Введення “електронного уряду” допоможе мінімізувати корупцію – Юлія Світлична

Проект “електронний уряд” може мати серйозний вплив на економічний розвиток регіону і мінімізувати корупцію. Про це повідомила член ради Харківського територіального відділення партії “Солідарність” – Блок Петра Порошенка – Юлія Світлична.

“Завдяки “електронному уряду” знизяться адміністративні бар’єри, зменшаться корупційні ризики, поліпшиться бізнес-клімат, а також підвищиться якість послуг органів державної влади та місцевого самоврядування. Все це створить стабільну основу для зростання інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності області”, – пояснила Юлія Світлична.

Перші результати впровадження пілотного проекту жителі області помітять вже протягом наступного місяця.

“Структурні підрозділи облдержадміністрації почнуть надавати послуги в електронному вигляді. Для максимальної прозорості цього процесу ми створили експертну волонтерську групу, яка працює над реформуванням системи надання послуг”, – зазначила Юлія Світлична.

Варто сказати, що ініціатором реформування застарілої системи державного управління та впровадження повноцінної системи “електронного уряду” був очільник ХОДА, голова ХТО партії “Солідарність” – Блок Петра Порошенка” – Ігор Райнін.